Hranolky bez tuku

01.06.2020

Mnoho lidí miluje hranolky. Často je však tomuto pokrmu vytýkáno to velké množství oleje, ve kterém se hranolky připravují. Proto si dnes ukážeme, jak si hranolky dopřát bez výčitek a hlavně připravené bez oleje. Budete s nimi mít ohromný úspěch.

Tyto hranolky si můžete připravit rychle a bez práce. Hlavně je také můžete doplňovat o různá koření, která jsou přesně podle Vašeho gusta.

Ingredience:

  • 7 větších brambor
  • 2 bílky
  • sůl
  • mletá sladká paprika
  • pepř

    


Postup:

  1. Brambory oloupejte a umyjte. Pokrájejte na tenké proužky. Vyšlehejte si z bílků tuhý sníh. Do sněhu pak přidejte veškeré koření. Brambory pak dejte do velké mísy a zalijte ochuceným sněhem. Dobře promíchejte a dbejte na to, aby byl každý proužek spojený s bílkovým sněhem.
  2. Plech si vyložte pečícím papírem a rozprostřete na něj hranolky. Pečte na 200 stupňů. Hranolky by měly být upečeny krásně dozlatova. Během pečení je můžete proházet, aby všechny byly upečeny rovnoměrně.

Pro video s postupem klikněte na obrázek!



Zanechte komentář nebo 

se podělte o vaše výtvory s námi!! 

© 2020 Shine like a diamond
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky